Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk deze dan hier in uw browser.

Nieuwsbrief werkgevers - mei

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je een werkgeversaccount hebt of omdat je je hebt geabonneerd op onze nieuwsbrieven.

Wij willen je graag op de hoogte brengen van 2 belangrijke punten:

  1. Overgangsregeling via de hardheidsclausule verlengd tot in ieder geval 1 januari 2020
  2. Werknemers met een verlopen of niet-afgeronde registratie

1. Wil je je registreren als jeugd- en gezinsprofessional, maar voldoe je niet precies aan de reguliere registratie-eisen? Dan is er een aantal situaties waarbij je mogelijk – onder aanvullende voorwaarden – toch in aanmerking kunt komen voor registratie, op basis van de hardheidsclausule. Het bestuur heeft besloten deze regeling via de hardheidsclausule voor de kamer Jeugd- en gezinsprofessionals te handhaven tot in ieder geval 1 januari 2020. Lees hier meer over dit besluit.

2. Helaas komt het regelmatig voor dat professionals niet op de hoogte zijn van het feit dat zij niet (meer) zijn geregistreerd. In sommige gevallen is de registratieperiode verstreken en in andere gevallen hebben professionals het idee dat ze geregistreerd staan, maar hebben zij slechts een account aangemaakt. In beide gevallen zijn de professionals dus niet bevoegd om taken uit te voeren die uitsluitend toebedeeld kunnen worden aan een geregistreerde professional.

  • Controleer regelmatig in je werkgeversaccount of je werknemers hebt bij wie de registratie is verlopen of niet is afgerond.
  • Hier vind je de nieuwsbrief die onlangs is verstuurd naar professionals met een niet-afgeronde registratie.
FAQ

 


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit.
SKJ
© 2021